• Küçük çocuklar acıktıkları zaman huysuzlaşırlar, atıştırmalıklar bunun için iyi bir önlemdir :)

• Daha büyük ve fazla iştahlı çocuklar için ise, ana öğünlerde gereğinden fazla yemeyi engelleyen bir araçtır.

• Yemek seçen çocuklarda da, içinde sağlıklı besleyici gıdalar olan atıştırmalıklar günü kurtarmada önemli bir rol oynar.

• Kaliteli zaman: Atıştırmalık hazırlama işine çocukları da katabilirsiniz. Ana yemeklere göre çok daha pratik ve hazırlaması kolay olan bu yiyecekler, çocukların kısıtlı olan dikkat süresi içinde beraberce kolaylıkla hazırlanabilir. Beraber geçirilecek bu keyifli zamanınızı renkli tabaklar, komik pipetler, kurabiye kalıpları gibi farklı mutfak gereçleriyle daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz. Sağlıklı kek ve kurabiyeler, kalıplarla kesilmiş çiğ sebzeler çocuklarla birlikte hazırlamak, kaliteli bir zaman geçirmek ve aranızdaki bağı tazelemek için harika bir araçtır.

35 Kişi bu makaleyi beğendi.

 

Persentil Hesaplama

Persentiller, belli bir yaş grubundaki kız ve erkek çocuklarının kilo ve boy dağılımını gösterir. Persentil değeri, bebeğinizin yaşıtları arasında 100 kişi içinde sıralama yapılırsa boy ve kilosuna göre sıralamadaki yerini belirtir.

Gurme Bebek Forum

  • Herkese merhaba öncelikle foruma yeni üye oldum ve kullanmayı pek de bildiğim söylenemez ama çok sıkıntıdayım nolur bana yardım edin benim 15 aylık ikizlerim var erken doğdukları için 14 ay...

    Ysfkrm - 31.03.2023
    Devamını Oku
  • Merhaba kaç yaşında korkuları geçti acaba aynı durumdayızda

    Tulizabet - 26.10.2022
    Devamını Oku