1- HİPP’in kozmetik ürünlerini nereden temin edebiliriz?

HiPP Babysanft bakım ürünlerini, eczanelerden, Joker, Ebebek, Migros ve Macrocenter’lardan temin edebilirsiniz.

2- HİPP kozmetik ürünleri İzmir’de nerelerde satılıyor?

HiPP Babysanft Bakım ürünlerini, İzmir’de Mina Bebek Mağazaları’nda, Ebebek ve Jokerlerde,Migros’ta ve eczanelerde bulabilirsiniz.

3- HİPP yerli malı mı? HİPP kozmetikleri neden pahalı?

HiPP ürünleri ithaldir. Tüm ürünlerin üretimi yurtdışında gerçekleşir. Hassas bebek cildi düşünülerek tüm allerjen ve zararlı kimyasallardan arındırılmıştır, bununla birlikte tüm bakım ürünlerinin içerisinde organik badem yağı bulunur. Tüm bu kalite kriterleri ve hassas üretim süreci ve ithalat süreci düşünüldüğünde; fiyat aslında çok da pahalı değildir.

4- HİPP kozmetiklerinin içeriği tamamen bitkisel mi yoksa kimyasal da içeriyor mu?

HiPP Babysanft Bakım Ürünleri,kesinlikle allerjen kimyasalları içermez; bununla birlikte içerik bitkiseldir; öyle ki ürünlerin ambalaj etiketinin üzerinde bitkisel içeriği gösteren “Vegan” logosu da mevcuttur.

5- Bebeğimin cildi banyodan sonra soyuluyor. Hangi ürünü kullanmalıyım?

HiPP Babysanft Vücut bakım ve masaj yağı ya da HiPP Babysanft Vücut Losyonu hassas ve kuru ciltler için çok iyi bir alternatiftir. İçerikteki organik badem yağı sayesinde cildi yumuşatırken rahatlamasına da yardımcıdır.

6- HİPP’in kozmetik ürünlerinin içeriği nasıl? Alerjik çocuklar güvenle kullanabilir mi?

HiPP Babysanft serisi, içerikte PEG (polietilen glikol-petrol türevi), Paraben, Mineral ve esansiyel yağları içermez. Yetişkinlerden 5 kat daha ince olan hassas bebek cildi düşünüldüğünde; tüm ürünler güvenle kullanılabilir. Tüm ürünler dermatolojik olarak onaylanmıştır. HiPP Babysanft ürünleri “YOK” konsepti ile üretilirler, zararlı hiçbir bileşen içermezler.

7- HİPP kozmetik ürünleri atopik dermatit ciltler icin uygun mu? 6 aylık oğlum var. Atopik cilt yapısına sahip. HİPP kozmetik kullanabilir mi? Hangi şampuan ve kremi kullanmalıyım?

HiPP Babysanft ürünleri atopik dermatitli ciltler için uygundur. İçerikte cildin hava almasını engelleyen cilt yüzeyini kaplayan bir kimyasal bulunmaz. HiPP Bebek şampuanını ve HiPP vücut losyonu-HiPP bakım&masaj yağını gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

8- 16 aylık kızım ellerini yıkamayı çok seviyor. HİPP’in sıvı sabununun içeriği nedir? Kızımın yaş grubu için uygun mu?

HiPP Babysanft eğlenceli el yıkama köpüğü içerikte PEG (polietilen glikol-petrol türevi), Paraben, Mineral ve esansiyel yağları içermez. Organik badem yağı, ve tokoferol içeriği ile cildi temizlerken; beslenmesine de yardımcı olur.

9- Islak mendilin içeriği nedir? Yeni doğan bebekler için kullanılabilir mi?

HiPP Babysanft bakım mendilleri içerikte PEG (polietilen glikol-petrol türevi), Paraben, Mineral ve esansiyel yağları içermez. Organik badem yağı sayesinde, doğumdan itibaren bebeğin hassas cildini temizlerken, nemlendirmeye de yardımcı olur. İçerikte allerjen fragrans bulunmadan , organik badem yağının doğal kokusu ile de gün içerisinde rahatlıkla kullanılabilir.

10- HİPP ıslak mendillerini nerelerden temin edebilirim?

HiPP Babysanft Islak mendilleri, Ebebek, Joker bebek mağazalarından, bazı benzin istasyonlarından ve temizlik ürünleri satan noktalardan (Emre Parfümeri,Seda Temizlik) temin edilebilir.

11- HİPP’in şampuanını kullanmak istiyorum. Bebeğimin cildi çok kuru. Acaba nasıl olur?

HİPP Babysanft bebek şampuanı içeriğindeki özel organik badem özü sayesinde hassas ve kuru bebek cildini nemlendirerek temizler. Gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

12- Şampuanı kullanmak istiyorum. Gerçekten göz yakmayan özelliğe sahip mi?

HiPP Babysanft Bebek Şampuanı, özel formulü ve bileşimi sayesinde hassas bebek cildine ve gözlere zarar vermeden, yakmadan temizler.

13- Bazı markalar göz yakmayan özellikte olduğunu iddia ettiği halde aslında göz yakıyor.

Bu durum çok ciddi bir süreçtir. Özellikle bebek ve küçük çocukların kendilerine “özel” ve en önemlisi de içerikte PEG,Paraben bulunmayan temizleme ürünleri kullanmaları gerekir. HiPP Babysanft saç-vücut yıkma jeli ve şampuanı bebeklerin gözlerini yakmadan temizler.

14- Parfümsüz, doğal içerikli bir bebek/çocuk şampuanı arayışındayım. HİPP’in böyle bir ürünü var mı?

HiPP Babysanft Saç&Vücut Yıkama jeli doğumdan itibaren henüz çok küçük olan bebeklerin hassas ciltlerinin asit manto tabakası için uygundur. Bununla birlikte HiPP Babysanft bebek şampuanı da doğumdan sonraki dönemlerde bebek ve küçük çocukların saç temizliğinde rahatlıkla kullanılabilir. İçerikte kesinlikle allerjen fragransa sahip bir parfüm bulunmaz. Organik badem yağı içeriğinin doğal olarak gelen kokusu mevcuttur.

15- HİPP’in yulaflı mamasını su yerine değişik biçimlerde hazırlayabilir miyiz?

HiPP Organik sütsüz Yulaflı Kaşık maması öncelikle anne sütü varsa anne sütü ile, anne sütü yeterli değilse; biberon formülleri ile de hazırlanıp kullanılabilir. Anne sütü yetersiz ise;Bebeğinizin ayına uygun olan HiPP Organik bebek-devam sütlerinden faydalanabilirisniz.

16- Bebeğimde yumurta,süt ve süt ürünlerine karşı alerji var. Ek gıdaya geçiş sürecinden bize önerebileceğiniz kaşık mamaları hangileridir?

Özel besin alerjisi durumlarına karşı; Sütsüz ek gıdalardan:HİPP Organik Pirinçli (4.ay), Organik Yulaflı (4.ay) ve Organik 7 Tahıllı (6.ay) kaşık mamalarından ve tüm organik kavanoz meyve pürelerinden faydalanabilirsiniz.

17- HİPP’e güveniyorum. Birçok mamaya göre değerleri ve organik gıda konusunda başarılı. HİPP 3 sütünün hazır olan 250 ml. ürününü aldık dışarda olduğumuzda kullanmak üzere. Ama rengi kahverengi ve tadı daha farklı. Nedeni nedir?

HiPP Organik 3 numara sıvı devam sütü,raf ömrü boyunca üretildiği günkü içeriğini koruyabilmesi için üretimde özel bir ısıl işleme (sterilizasyona) uğrar. Bu işlem esnasında sütün içeriğindeki karbonhidrat ve protein, ısıl işlem dolayısı ile bir miktar renk değişimine uğrar. Bu normal bir süreçtir. İçerikte de kesinlikle ilave şeker bulunmaz. Karbonhidrat kaynağı %100 süt şekerinden gelir. Tadı da bu oranda şekersiz ve diğer ürünlerden farklıdır.

2 Kişi bu makaleyi beğendi.

 

Persentil Hesaplama

Persentiller, belli bir yaş grubundaki kız ve erkek çocuklarının kilo ve boy dağılımını gösterir. Persentil değeri, bebeğinizin yaşıtları arasında 100 kişi içinde sıralama yapılırsa boy ve kilosuna göre sıralamadaki yerini belirtir.

Gurme Bebek Forum

  • Herkese merhaba öncelikle foruma yeni üye oldum ve kullanmayı pek de bildiğim söylenemez ama çok sıkıntıdayım nolur bana yardım edin benim 15 aylık ikizlerim var erken doğdukları için 14 ay...

    Ysfkrm - 31.03.2023
    Devamını Oku
  • Merhaba kaç yaşında korkuları geçti acaba aynı durumdayızda

    Tulizabet - 26.10.2022
    Devamını Oku