Digiturk bünyesinde yer alan Bein Gurme kanalında hafta içi her sabah 11:20’de bebek ve çocuklar için sağlıklı yemek tariflerimizi paylaşıyoruz!

Gurme Bebek’in kurucusu Seda Sümer Öztezel’in hazırlayıp sunduğu İştahlı Çocuklar programında her Cuma beslenme uzmanı ve çocuk doktorları konuk oluyor. 

Seda Öztezel’in yıllar süren bebek çocuk beslenmesi yayıncılığı birikimini ve annelik deneyimini tüm annelerin faydalanacağı şekilde sunduğu bu programda hafta içi her gün sağlıklı ve yaratıcı iki tarif hazırlanıyor. Programın tekrarları 15:30 22:30 ve ertesi sabah 08:10 da yayınlanıyor.

3 Kişi bu makaleyi beğendi.

 

Persentil Hesaplama

Persentiller, belli bir yaş grubundaki kız ve erkek çocuklarının kilo ve boy dağılımını gösterir. Persentil değeri, bebeğinizin yaşıtları arasında 100 kişi içinde sıralama yapılırsa boy ve kilosuna göre sıralamadaki yerini belirtir.

Gurme Bebek Forum

  • Herkese merhaba öncelikle foruma yeni üye oldum ve kullanmayı pek de bildiğim söylenemez ama çok sıkıntıdayım nolur bana yardım edin benim 15 aylık ikizlerim var erken doğdukları için 14 ay...

    Ysfkrm - 31.03.2023
    Devamını Oku
  • Merhaba kaç yaşında korkuları geçti acaba aynı durumdayızda

    Tulizabet - 26.10.2022
    Devamını Oku