diş çıkarma
diş çıkarma
merhabalar bebeğim 10ayını doldurdu ve sanırım diş çıkaracak çünkü elime çok küçük ucu geldi bu aşamada neler yapmalıyım jel kullanmak istemiyorum ama yinede bilgi almak istiyorum bebeğimi rahatlatmak için neler yapmalıyım
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
Re: diş çıkarma
Merhaba, aşağıda tamda size göre bir yazımız var
Bir göz atın. Facebook sayfamızda tecrübeli annelere de sorup size cevap yazmalarını isteyelim. Çok iyi öneriler gelebilir. Takip edin 
http://www.gurmebebek.com/bebeklerde-dis-cikarma--714

http://www.gurmebebek.com/bebeklerde-dis-cikarma--714
karanfil yağının ağrıyı aldığını duydum ama henüz denemedim. bende bugün tedarik edip akşam ilk defa kullanacağım biz üstleri patlatmak üzereyiz ve uykusuz gecenin sabahında işte olmak çok zor. uygulamayı asla aklımdan geçirmem ama bir diş hekiminin tavsiyesi olduğu için yazayım kendi bebekleri için pamuğa çok az rakı damlatıp bebeğin damaklarına sürdüğünü ve sıkıntısız ağrısız diş çıkardıklarını söyleyip tavsiye etmişti
merhabalar dişler fena cnm uykusuz geceler sabaha kadar omzundan holda volta attık sabah 6 da uyur bence işe gelirdim
( yapılcak pek bişey olmuyor ANCAK, sana tavsiyem uyumadığı
zaman diş jeli sür (bu jeli buz dolabında sakla)
ayrıca öle pamukla rakı sürme
( o daha bebek
yatmadan önce gece çayı içire bilirsin yada rezene bir miktar oda bebeğin rahatlasın diye sen rahatlamak için değil sen her halukarda uykusuz kalacaksın bir süre ama bebeğin rahatlayınca inan sende rahatlarsın cnm bol su
içiyor iştahı kapanıyor yatmadan diş jelini sür mutlaka gece acıyla kalıncada sür ALLAH kolaylık ve sabır versin zor dönem...

zaman diş jeli sür (bu jeli buz dolabında sakla)
ayrıca öle pamukla rakı sürme

yatmadan önce gece çayı içire bilirsin yada rezene bir miktar oda bebeğin rahatlasın diye sen rahatlamak için değil sen her halukarda uykusuz kalacaksın bir süre ama bebeğin rahatlayınca inan sende rahatlarsın cnm bol su
içiyor iştahı kapanıyor yatmadan diş jelini sür mutlaka gece acıyla kalıncada sür ALLAH kolaylık ve sabır versin zor dönem...
teş ederim şuan ucu elime geliyor ve huzursuzluk çok yok ben önlem alayım dewdim inş. kolaylıkla atlatırız ne dimm teş ederim tekrar yorumlar için
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
Her bebek diş çıkarma dönemini farklı atlatıyor. Diş çıkarmakta yada çıkaracak olan tüm bebişlerimizin çok kolay atlatmasını diliyoruz 

Merhabalar aynı sorunları yaşayan bir anne olarak bende ufak bir not eklemek istedim doktorumuzun tavsiye ettiği bir ilaç var aslında ilaç değil gıda takviyesi olarak geçiyor bizde işe yaradı ufak tefek huysuzluklarla atlattık ilk dişimiz çıktı ürünün adı tetagil granül saşe ama diş sertleşmiş ve hissediyor olmanız gerekiyormuş kullanmak için çok zor bir dönem Allah yardımcınız olsun...
-
Bu her bebeğin geçirdiği bi süreç maalesef ☹ Bebeklerin bu dönemlerinde sabırlı olmaktan başka çare yok aslında :/ Ama benim bebeğim çok sancılandığında Bahçelievlerde SGK anlaşmalı Dentaydın Diş Hastanesine götürdüm. Didem Hanım var çocuk diş hekimi diş kaşıyıcılarla kaşıyıp rahatlık sağlayabileceğimizi ve ağrı kesici jeller kullanabileceğimizi söyledi. Size de tavsiye ederim hem Didem Hanımla tanışmanızı hem de bebeğiniz için önerilerini dinlemenizi. Geçmiş olsun şimdiden ☺
-
Tüm diş çıkaran bebişlerimize geçmiş olsun. Yukarıdaki ilk cevabımızdaki yazımız da da çok faydalı öneriler var. Mutlaka göz atın 

“Sabah Sohbetleri” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir
ARKADAŞINA
GÖNDER
Arkadaşınıza gÖndermeniz için üye girişi yapmanız gerekiyor.